Vape / e-cigaretter

Vi är försäljare av 24 K Vape.

Kontakta oss

En unik produkt med olika smakupplevelser

24 k Vape

24K Vape 800 engångs vape är väldigt enkla att använda även för nybörjare och kräver inga förkunskaper. De är användarvänliga och aktiveras automatiskt i samband med inhalering av e-juicen. När du inhalerar engångs vapen bildas ett smakrikt ångmoln innehållandes nikotin. När du har vejpat klart kan du placera din vape i fickan eller väskan utan att behöva oroa dig för spill eller andra obekvämligheter. 24K engångs vapes innehåller 14mg/ml nikotinsalt och finns i 12 st olika smaker. 

Imponerande prestanda och förstklassig design

Rev Pod

Rev Pod är en banbrytande produkt som på kort tid har erövrat marknaden med sin imponerande prestanda och förstklassiga design. Med en nikotinhalt på 10 mg och 2 ml vätska, erbjuder den upp till 600 puffar av ren njutning. Dessutom bjuder den på en mångfald av 16 olika smaker, vilket ger användarna en oöverträffad variationsrikedom.

Lokalproducerat i Göteborg

Zixs, ZeroNito & Hicaff

Zixs, ZeroNito och Hicaff tillverkas av ett litet familjeföretag med en lång och gedigen erfarenhet av livsmedelsproduktion. Alla produkter produceras i egen fabrik i Göteborg. Ett toppmodernt laboratorium i fabriken garanterar att säkerheten och kontrollen av produkterna är i fokus i varje led.

En snus fri från tobak och nikotin

Nicoff

Nicoff är en tobak- och nikotinfri snus som kommer med ett flertal olika smaker.